Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident rutier urmat de incendiu. Doi frați din Bărăganul au murit

*la volan se afla un tânăr de 21 de ani, iar pe scaunul din dreapta, fratele său, în vârstă de 20 de ani * mașina a intrat într-un stâlp, după care a luat loc * ambii băieți au murit în urma evenimentului tragic

 

 

Tragedie în localitatea brăileană Bărăganul. Doi frați, în vârstă de 20 și, respectiv, 21 de ani, au decedat în urma unui accident rutier, produs joi, în jurul orei 2.00. Polițiștii au stabilit că, din cauza vitezei excesive, mașina în care se aflau cei doi a intrat într-un stâlp din beton, după care a luat foc. Pasagerul din dreapta, tânărul de 20 de ani, a fost proiectat în afara autoturismului. La fața locului au ajuns echipaje de pompieri și SMURD, dar și ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Brăila. Deși salvatorii i-au aplicat manevrele de resuscitare, tânărul a fost declarat decedat.

Cât în ceea ce-l privește pe șofer, fratele în vârstă de 21 de ani, acesta se afla în autoturism în momentul izbucnirii incendiului. Autoritățile i-au găsit trupul carbonizat. Incendiul a afectat și gardul unei gospodării din localitatea Bărăganul.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.
Categorie articol: 

Comentarii