Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE/VIDEO: Șoferul era băut. Accident rutier urmat de incendiu, în municipiu, în zona fostului PIC

* un autoturism a intrat într-un gard, după care a luat foc, în zona fostului PIC din municipiu * câteva persoane au încercat să stingă focul cu ajutorul extinctoarelor, până la sosirea pompierilor * martorii susțin că mașina ar fi circulat cu viteză mare * șoferul avea o îmbibație alcoolică de 0,88 mg/l

 

UPDATE: Polițiștii brăileni au stabilit cum s-a produs accidentul rutier urmat de incendiu. La volanul autoturismului se afla un bărbat de 33 de ani, din Brăila, care era sub influența accentuată a alcoolului. După cum au stabilit oamenii legii, acesta conducea mașina pe strada Gheorghe Avramescu, dinspre strada Debarcaderului spre strada Astrului. Pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a lovit o bordură. În urma impactului puternic, mașina a luat foc. Un pasager din autoturism, în vârstă de 53 de ani, a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,88 mg/l. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident rutier urmat de un incendiu, pe o stradă în zona fostului PIC din municipiu. Evenimentul s-ar fi produs duminică seară, în jurul orei 20.40, susțin mai mulți brăileni care ne-au sesizat cazul și ne-au transmis materiale video. Martorii susțin că în mașina marca VW Golf se aflau șoferul și un pasager în momentul accidentului, iar cu puțin timp înainte de impact, autoturismul ar mai fi fost văzut circulând pe stradă cu viteză mare. „Bărbații făceau raliuri prin cartier până au intrat în gard, mașina a luat foc, ei au fost scoși inconștienți”, este unul dintre mesajele primite la redacție. „Astă seară (duminică seară - n.r.), doi bărbați făceau raliu pe strada cu fostul PIC până s-au înfipt în stâlp. Erau două persoane în mașină. Când am ieșit din casă, am văzut că mașina luase foc. Un băiat a fugit după extinctor, iar eu și cu un alt băiat am reușit să-i scoatem din mașină pe cei doi, unul era în față, altul în spate. Am tras tare de ușă, pentru că era blocată. Ei mai trecuseră o dată pe stradă cu viteză foarte mare. Eram pe stradă și am crezut că vor da peste mine. Am intrat în casă și după trei minute am auzit o bubuitură, așa că am ieșit afară să văd ce se întâmplă. Băieții de la șantier au adus câteva extinctoare”, este un alt mesaj primit de la cititori.

Pe filmulețele primite la redacție se observă cum mai multe persoane intervin cu extinctoare pentru a stinge incendiul, înainte de sosirea echipajelor de pompieri.

Deocamdată, nu există o informare oficială din partea autorităților despre acest eveniment rutier. Vom reveni cu detalii.

În filmarea de mai jos este surprinsă intervenția pompierilor brăileni:

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii