Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident provocat de un polițist, la Făurei

* miercuri, șoferul unui autoturism Opel Astra nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil acoperit cu zăpadă și a ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu o altă mașină * potrivit unei sesizări transmise redacției, vinovatul este polițistul Nicușor Girip, angajat la Poliția Făurei, informația fiind confirmată de IPJ Brăila  

 

Eveniment rutier, cu o victimă, înregistrat în orașul Făurei. Cel care a provocat accidentul este un polițist, aflat însă în afara orelor de program.

Potrivit unei sesizări transmise redacției, polițistul vinovat este Nicușor Girip iar victima este Mihai Ispas, un localnic din Făurei. Persoana reclamantă susținea că acest accident, produs în spatele Gării din localitate, cartier Brateș, ar fi fost ținut ascuns din anumite motive.

Am cerut date despre acest accident de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila și ni s-a confirmat faptul că polițistul menționat a fost implicat într-un eveniment. Miercuri, la ora 11.00, bărbatul de 49 de ani - adică Nicușor Girip, polițist la Făurei, conducea autoturismul Opel Astra pe strada Gării. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum acoperit cu zăpadă și a pierdut controlul volanului, ajungând pe contrasens. Mașina polițistului a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, marca Skoda, condus de un bărbat de 68 de ani din Făurei. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului nevinovat, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. El a rămas internat la Secția Ortopedie, întrucât a suferit o fractură.

Cei doi conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii