Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident produs de un inconştient în staţia Ciocârlia. Taximetristul lovit se zbate între viaţă şi moarte

în noaptea de luni spre marţi, un şofer care a apăsat prea mult pedala de acceleraţie a ajuns cu autoturismul “Alfa Romeo” în staţia de autobuz de la Ciocârlia • l-a izbit în plin pe un bărbat care era taximetrist şi mergea, se pare, să îşi cumpere ceva de la un chioşc • impactul a fost extrem de puternic, tânărul de 28 de ani, din Movila Miresii, fiind trântit la pământ şi lăsat în baltă de sânge • şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, însă ieri s-a prezentat la Poliţie • din păcate, victima care a ajuns la spital în Galaţi - Secţia Neurochirurgie, e în stare foarte gravă

 

Un taximetrist de 28 de ani se zbate între viaţă şi moarte după un accident produs în staţia de autobuz de la Ciocârlia. În toiul nopţii, tânărul a fost izbit de un autoturism “Alfa Romeo” în timp ce mergea să îşi cumpere ceva de la un chioşc. Şoferul vinovat nu a mai putut stăpâni volanul şi a intrat într-un stâlp pe care l-a îndoit, apoi l-a trântit la pământ pe taximetrist. Acesta a fost lăsat într-o baltă de sânge. Şoferul a fugit de la faţa locului, însă ieri s-a prezentat la sediul Poliţiei Brăila.

După cum v-am informat în ediţia online, scenele îngrozitoare s-au petrecut în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3.00, chiar în municipiu. Un şofer care conducea cu viteză mare pe Calea Călăraşilor a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat cu maşina în staţia de autobuz din zona Ciocârlia. Acesta se deplasa dinspre strada Chişinăului spre Bariera Călăraşilor şi, potrivit primelor informaţii, mai avea un pasager în dreapta. La ora 3.07, atunci când s-a produs accidentul, în staţie era un tânăr de 28 de ani, originar din Movila Miresii, care a avut neşansa de a fi lovit în plin de şoferul inconştient şi lăsat lat la pământ. Nici conducătorului auto, nici pasagerului nu le-a păsat că un om se zbate între viaţă şi moarte, pe betonul din staţie, din vina lor. Aceştia au fugit de la locul accidentului înainte de sosirea echipajelor de poliţie. Victima a ajuns în stare gravă la spital, fiind apoi transferată la Spitalul de Urgenţă din Galaţi - Secţia Neurochirurgie. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Tânărul de 28 ani adus prin transfer de la Brăila, victima unui accident rutier, a suferit multiple traumatisme şi se află internat în secţia Terapie Intensivă intubat. Prognostic rezervat din pricina traumatismului cranian foarte grav”, a declarat dr. Ionuţ Băneşanu.

După producerea accidentului, poliţiştii brăileni au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Ieri, în jurul prânzului, şoferul vinovat care era căutat de poliţişti a venit la Poliţie. Potrivit informaţiilor transmise de insp. Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, a fost identificat şoferul autoturismului implicat în accidentul de la Ciocârlia, care s-a prezentat la sediu, fiind vorba despre un bărbat de 31 de ani din comuna Gropeni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Ancheta în acest caz continuă pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii