Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident pe Dorobanți cu trei mașini implicate

* șoferul unui autoturism nu a păstrat distanța regulamentară în trafic și a lovit mașina din fața sa, aceasta ricoșând într-un alt autoturism * două persoane au ajuns la spital

 

Trei mașini au intrat în coliziune, pe Bulevardul Dorobanților, din cauza unui șofer neatent. Două persoane au fost rănite și au ajuns la spital.

Potrivit polițiștilor, luni seara, la ora 17.55, un tânăr de 28 de ani din Brăila conducea un autoturism Opel pe Dorobanți. În zona intersecției cu strada Dianei, acesta nu a păstrat distanța regulamentară față de o autoutilitară condusă de un brăilean de 34 de ani, tot marca Opel, pe care a tamponat-o din spate. În urma impactului, aceasta a fost proiectată într-un Renault condus de un bărbat de 42 de ani. Evenimentul s-a soldat cu două victime, fiind vorba despre șoferul autoturismului Renault și soția acestuia care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cazurile. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii