Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE GALERIE FOTO Șoferul de taxi vinovat de producerea accidentului de pe Calea Călărașilor. Accident pe Călărași, în zona Concordia. Cinci mașini avariate, patru victime

ȘTIRE ACTUALIZATĂ  Șoferul unui autoturism care circula in regim taxi, în vârstă de 27 de ani, se deplasa pe str. GRiviței (Vadul spitalului), venind dinspre localul RaAY, iar la intersecția cu Calea Călărașilor, nu a acordat prioritate altui autoturism, marca Seat. Acesta era condus de un brăilean de 25 de ani, care circula dinspre strada Franceză, către B-dul Independenței. În urma impactului dintre cele două autoturisme, Seat-ul a fost proiectat într-un BMW care venea pe sens opus, tot pe Calea Călărașilor. Ulterior, BMW și Seat-ul au fost proiectate în alte două autoturisme parcate, lovind și un copac ornamental.

 

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a patru persoane, cu vârste între 22 și 29 de ani, acestea fiind preluate de ambulanțe și transportate la spital. Este vorba despre șoferul de la Seat și un pasager de 29 de ani, ceilalți doi răniți fiind șoferul de taxi și o tânără de 20 de ani, care era transportată cu taxi-ul. Toți șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au întocmit dosar penal față de șoferul vinovat.

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ Un accident rutier s-a produs, în această seară, aproape de ora 23.00, pe Calea Călărașilor. Traficul a fost blocat.

Conform informațiilor primite de la IPJ, un autoturism care a ieșit de pe Vadul Spitalului nu a acordat prioritate unui autoturism care se deplasa dinspre Barieră și a intrat în alt autoturism care circula dinspre Primărie. În urma impactului au mai fost avariate încă două mașini parcate.

Trei persoane au fost transportate la spital, șoferul vinovat și o pasageră din mașina lui, plus o altă pasageră din autoturismul care venea dinspre Barieră. Nu se știu deocamdată vârstele, dar se pare că sunt accidentate ușor. Polițiștii continuă cercetările.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii