Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident mortal înainte de Revelion

chiar în ultima zi din 2018, un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă în zona Părurii Stejarul a fost lovit de o maşină • victima în vârstă de aproximativ 50-60 de ani a fost preluată de ambulanţă şi transportată la UPU, însă a decedat

 

Un brăilean şi-a pierdut viaţa chiar înainte de trecerea în noul an, în urma unui accident rutier produs în zona Pădurii Stejarul. Bărbatul mergea, se pare, chiar pe mijlocul şoselei şi a ajuns sub roţile unui autoturism.

Potrivit poliţiştilor, în seara de 31 decembrie 2018, la ora 20.35, un brăilean de 39 de ani conducea autoturismul Ford pe DN 2B, dinspre Lacu Sărat spre Municipiul Brăila. La Stejarul, şoferul a surprins şi accidentat un bărbat. Victima, în vârstă de aproximativ 50-60 de ani, se deplasa pe partea carosabilă şi conducătorul auto nu a reuşit să o evite la timp.

Bărbatul accidentat grav a fost preluat iniţial de ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru îngrijiri medicale, însă aici s-a constatat decesul. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i-au fost prelevate şi probe biologice de sânge.

Poliţiştii au         întocmit în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă. Trupul neînsufleţit al pietonului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii