Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident mortal în zona Stăncuţa. Un tânăr de 28 de ani a căzut cu mopedul într-un canal de desecare

* duminică dimineaţă, un tânăr de 28 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier produs pe DJ 212 C * acesta circula cu un moped, în zona localităţii Stăncuţa, însă a pierdut controlul vehiculului şi a ajuns într-un canal de desecare

 

 

 

La numai 28 de ani, un tânăr din localitatea Stăncuţa şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident rutier. El circula cu un moped, chiar dacă nu avea permis, însă a pierdut controlul şi ajuns într-un canal.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, duminică dimineaţa, în jurul orei 7.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 212 C, pe marginea unui canal de desecare, se afla o persoană decedată. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că este vorba despre un tânăr de 28 de ani, din comuna Stăncuța. În timp ce se deplasa cu un moped pe DJ 212 C, în zona localităţii Stăncuţa, acesta ar fi pierdut controlul asupra vehiculului şi a ieşit în afara părţii carosabile, mopedul ajungând în canalul respectiv. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului vehiculului, care nu deținea permis de conducere. „În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și conducere a unui vehicul fără permis, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au condus la producerea evenimentului”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii