Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident mortal în Insula Mare a Brăilei

* un autoturism Aro în care se aflau patru bărbaţi s-a răsturnat între localităţile Măraşu şi Măgureni * unul dintre cei patru a decedat, altul fiind preluat de un elicopter SMURD

 

 

Grav accident între localităţile Măraşu şi Măgureni, în Insula Mare Brăilei. Vineri, un autoturism Aro în care se aflau patru bărbaţi s-ar fi răsturnat. Unul dintre bărbaţii din autoturism nu a mai scăpat cu viaţă. Ceilalţi trei au suferit leziuni grave, unul dintre aceştia fiind preluat de un elicopter SMURD şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Şi ceilalţi doi pasageri au ajuns tot pe patul de spital.

Cei 4 bărbaţi aflaţi în Aro se deplasau pe drumul comunal 62, dinstre Măraşu spre Măgureni. Într-o curbă la stânga şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdu controlul auto şi s-a răsturnat în canalul colector.

In urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 51 de ani din Măraşu şi rănirea celorlalţi trei, unul de 37 de ani, unu 48 ani şi şoferul de 43 de ani, toţi din Măraşu.

Şoferul avea alcoolemie de 0.36 mg-litru alcool în aerul expirat.

Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului şi au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii