Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident la Tichileşti în care a fost implicat un şofer băut

* două autoturisme circulau pe DJ 211 din sensuri opuse, iar la la ieşirea din Tichileşti au intrat în coliziune frontală * şoferii sunt din Tufeşti şi s-a constatat că unul dintre ei era băut * accidentul s-a soldat cu o victimă

 

Două autoturisme, un Seat şi o Nubira, au intrat în coliziune în localitatea Tichileşti în faţa complexului de porci. Unul dintre şoferi era băut.

Potrivit poliţiştilor, două autoturisme circulau pe DJ211 din sensuri opuse, iar la ieşirea din Tichileşti, către Gropeni, s-au lovit frontal. Ambii conducători auto sunt din localitatea Tufeşti. În urma testării şoferilor cu aparatul etilotest a rezultat că unul dintre ei se afla sub influenţa alcoolului. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani care avea în aerul expirat o alcoolemie de 0,83 mg-l. Celălalt şofer a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei producerii accidentului, urmând să se stabilească şoferul care a pătruns pe contrasens.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii