Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident la Baldovineşti. De beat ce era, şoferul nu a putut sufla în etilotest

un bărbat nu a mai putut stăpâni volanul şi a intrat într-o maşină parcată • şoferul era în stare de ebrietate şi nu a putut fi testat cu etilotestul

 

Sâmbătă după-amiază, poliţişti din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident pe raza localităţii Baldovineşti. La faţa locului a fost identificat vinovatul, un localnic de 42 de ani. În timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei şi a tamponat un vehicul care era parcat. În urma impactului au rezultat numai pagube materiale. “Din cauza stării vădite de ebrietate în care se afla, şoferul nu a reuşit o suflare suficientă pentru testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

 
Categorie articol: 

Comentarii