Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident de munca la Ianca

Un barbat de 59 de ani, angajat al unei societati comerciale din Braila, a cazut in groapa ecologica de la Ianca, unde efectua lucrari de amenajare. Vasile I., seful de echipa, a ajuns in stare de inconstienta la spital, pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Accidentul s-a produs la data de 7 noiembrie, in jurul orei 14.00, imediat lucratorii Grupei de Interventie Pompieri Ianca sesizind Politia orasului despre faptul ca la groapa de depozitare a gunoiului, din oras, a avut loc un accident de munca.
"Politistii au desfasurat primele cercetari si au stabilit ca la groapa ecologica de gunoi se aflau cinci lucratori si seful de echipa, din cadrul unei societati comerciale din Braila, care construiau invelisul cu membrana din material plastic, pentru a izola o groapa. Dupa ce au mincat, seful de echipa, I. Vasile (59 de ani), s-a deplasat la respectiva groapa si a cazut in ea in conditii necunoscute", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, subinspector Jenel Sogor.
Victima, care se afla in stare de inconstienta, a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgente Braila, pentru ingrijiri medicale. In cauza au fost sesizati lucratorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca al judetului, in vederea continuarii cercetarilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii