Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident cu victime la Romanu, circulaţie îngreunată

marţi dimineaţă, un şofer neatent a pătruns într-o intersecţie în localitatea Romanu, fără a acorda prioritate unui alt autoturism • cele două maşini au intrat în coliziune şi două persoane au ajuns la spital, fiind nevoie şi de intervenţia unui echipaj de la Descarcerare

 

Neatenţia în conducere a dus la producerea unui accident cu victime, în zona localităţii Romanu. Un şofer a pătruns în intersecţie, fără a acorda prioritate.

După cum au stabilit poliţiştii, în data de 28 ianuarie, în jurul orei 10.00, un bărbat de 67 de ani, din judeţul Covasna, în timp ce conducea un autoturism pe strada Şcolii din localitatea Romanu, la intersecţie cu DJ 221, nu ar fi acordat prioritate unui alt vehicul. Acesta era condus regulamentar de o brăileancă în vârstă de 41 de ani. Au fost transportate două persoane la spital, şoferul de 67 de ani şi femeia care se afla cu acesta în autoturism, respectiv o brăileancă de 66 de ani. Bărbatul din Covasna, care a fost scos din maşină cu ajutorul echipajului de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, a fost rănit destul de grav.

Şoferiţa care circula regulamentar a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Urma ca la spital să fie testat cu etilotestul şi celălalt participant la trafic. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii