Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident cu victime in afara localitatii Silistraru

Doua persoane care circulau cu un autoturism "Dacia 1310" intre localitatile Urleasca si Silistraru, au ajuns la spital dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier. Singura vina a soferului a fost ca s-a aflat la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit. Incidentul s-a produs ieri, in jurul prinzului, cind bucuresteanul Stan Mihail P., in virsta de 54 de ani, de profesie avocat, circula cu masina dinspre orasul Ianca si se indrepta spre municipiul Braila. Soferul era insotit de mama sa, Maria P., in virsta de 77 de ani. Ajungind in afara localitatii Silistraru, soferul "Daciei" s-a trezit cu o autoutilitara "Iveco" chiar in fata. Aceasta era condusa de un tinar inconstient, Mihai A., de 33 de ani, fara ocupatie, din comuna ieseana Tutora, care nici macar nu avea permis de conducere. Soferul autoutilitarei era stationat pe marginea drumului si a vrut sa efectueze manevra de intoarcere fara sa se asigure. Atunci s-a tamponat violent cu autoturismul Dacia, eforturile soferului de a evita impactul, calcind pedala de frina, fiind zadarnice.
"Asta cu dubita este vinovat, te omoara domnule, a vrut sa intoarca in mijlocul drumului, nu s-a uitat, si a ajuns chiar in fata Daciei. Soferul a pus frina, dar tot degeaba. Ce fel de soferi sint astia? Sa li se ia permisul de conducere", ne-a spus o doamna revoltata.
Imediat la fata locului si-au facut aparitia echipajele Politiei Rutiere, care au oprit circulatia deoarece autoutilitara era postata chiar in mijlocul drumului, si doua masini ale Ambulantei care i-au transportat pe cei doi ocupanti ai autoturismului "Dacia" la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.
"In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului auto al Daciei care a fost diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut inchis, contuzie toraco-abdominala, si vatamarea corporala grava a mamei conducatorului auto diagnosticata cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut inchis, fractura cominutiva, fractura femur drept. Ambii se afla internati la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta", ne-a declarat adjunctul sefului Serviciului Politiei Rutiere, comisar Dorel Vilsan.
Accidentul a dus la blocarea traficului din zona, unde s-au format cozi de zeci de metri pe ambele directii de mers. Pentru a se fluidiza traficul, masinile au fost deviate pe un drum de pamint, paralel cu soseaua. Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest si le-au fost recoltate probe de singe in vederea stabilirii gradului de alcoolemie. Soferul autoutilitarei s-a ales cu dosar penal si a pierdut sansa de a mai avea vreodata permis de conducere.
Categorie articol: 

Comentarii