Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE/GALERIE FOTO: Accident cu cinci mașini și 6 victime, pe DE 584. A fost implicat și un microbuz școlar

UPDATE: Accident cu cinci mașini și 6 victime, pe DE 584. A fost implicat și un microbuz școlar  

Pompierii intervin cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului de vegetație. Potrivit ISU Brăila, focul nu a fost anunțat la dispecerat, ci s-a aflat de el de la șoferii implicați în accidentul rutier.

Șoferul unui autoturism marca Dacia Logan, care se deplasa dinspre Slobozia spre Brăila, ar fi oprit mașina din cauza fumului gros care afecta vizibilitatea. În acel moment, ar fi fost lovit de un alt autoturism marca Volkswagen, dar și de o camionetă înmatriculată în Bulgaria, ambele venind dinspre Brăila. În urma impactului, autoturismul Volkswagen s-a răsturnat în șant, în timp ce camioneta ar fi pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit de un microbuz școlar și de un alt autoturism marca Fiat.

Microbuzul școlar ar fi transportat cadre didactice.

 

STIRE INITIALA: Accident cu cinci mașini și 6 victime, dintre care un copil, pe DE 584. Traficul este deviat pe câmp între Valea Cânepii și Albina

* la fața locului sunt mai multe ambulanțe, descarcerarea și pompierii * două persoane sunt transportate la spital, restul primesc îngrijiri la fața locului

 

Cinci mașini s-au ciocnit, din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetație izbucnit în apropierea Drumului European 584. În urma impactului, un autovehicul s-ar fi răsturnat. Din primele informații, se pare că în urma accidentului au rezultat 6 victime, dintre care un copil. Două dintre victime sunt transportate la spital, celelalte primesc îngrijiri la fața locului. Autovehiculele implicate ar fi autoturisme, o platformă pentru transport autoturisme și un microbuz. La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe cu doctor și asistenți medicali, două ambulanțe SMURD, autospeciala pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Traficul a fost deviat pe câmp, între Valea Cânepii și Albina.

Vom reveni.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii