Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident cu 4 victime la ieșirea din Brăila, pe Dig

* un BMW care se deplasa dinspre Brăila spre Galați a vrut să vireze stânga și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism ce venea din sens opus * patru persoane au fost rănite în urma impactului

 

Graba unui șofer cu BMW ar fi putut costa 4 vieți omenești. Acesta, în vârstă de 44 ani, circula pe dig, pe sensul de mers Brăila-Galați și intenționa să facă stânga, pe o strada Cezar Petrescu. Din primele cercetări ale poliției a reieșit faptul că BMW-ul nu a acordat prioritate de trecere unui VW Golf, care venea din sens opus, și s-a produs coliziunea. A mai fost acroșată ușor și o Skoda. Patru persoane au fost rănite în urma impactului, șoferul și cei trei pasageri din Golf.

Ambii conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, însă niciunul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Traficul în zonă a fost blocat pentru câteva zeci de minute, până când polițiștii au finalizat cercetarea la fața locului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii