Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident ciudat, in cartierul Vidin

A fost gasit plin de singe si cu un picior strivit, pe sina de tramvai. Este vorba despre un barbat de 43 de ani din Braila, care s-a ranit, intr-un mod inca neelucidat, in cursul noptii de luni, spre marti, in apropierea depoului din cartierul Vidin, si a zacut citeva ore, in strada, pina a fost gasit de niste persoane din zona, care au anuntat Salvarea. Barbatul, care era un om al strazii si traia din adunatul fierului vechi, era deseori vazut prin zona, insa nimeni nu stie exact cum il cheama. Marti dis de dimineata, o femeie care locuia in zona a iesit in strada, pentru a se duce la un chiosc din apropiere, l-a vazut intins pe jos, nemiscat, dar a crezut initial ca era beat si a trecut la departare de el. Cind s-a intors, insa, ea s-a uitat mai bine, a vazut ca unul dintre adidasii barbatului era aruncat la citiva metri de el, plin de singe, sacosa, tot la fel, si si-a dat seama ca ceva nu este in regula: "M-am dus si am chemat niste vecini, si am venit cu ei, sa ne uitam la acel barbat. Gemea incetisor, cind ne-am apropiat si ne-a spus ca l-a lovit un tramvai. Era plin de singe, avea laba piciorului taiata, iar celalat picior era strivit si el. Cind a venit salvarea, a trebuit sa-i taie pantalonul, ca sa vada ce are". "Nu i-au mai gasit laba piciorului, cred ca i-a luat-o vreun ciine, sa o rontaie, si, pe urma, o fi lasat-o pe undeva prin zona, prin tufe", a comentat o alta femeie. "Nu am auzit nimic toata noaptea, nici un zgomot puternic, nici un tipat, ceva, nu inteleg cum a putut sta in strada, fara sa tipe dupa ajutor. Cred ca era beat si a devenit aproape inconstient, nu a mai putut reactiona. Cind am iesit eu in strada, el era invelit cu haina aceea, dar tot se vedea ca este plin de singe. Eu zic ca a fost lovit in timpul noptii, pentru ca este pe linia pe care se retrag tramvaiele catre depou, la sfirsit de zi, iar ultimul tramvai trece pe la 12 noaptea. Dimineata, tramvaiele circula pe linia cealalta, nu avea cum sa-l loveasca. Eu nu stiu cum de mai era constient, dimineata, cind a fost gasit" ne-a declarat un barbat care locuieste in zona.

"Am fost in depou si am verificat absolut toate tramvaiele"

La fata locului s-au deplasat si citiva reprezentanti ai societatii Braicar, care ne-au declarat ca in zona respectiva este noaptea destul de intuneric, nefiind iluminare corespunzatoare, si este foarte posibil ca vatmanul sa nu-si dea seama ca a lovit pe cineva. "Asteptam rezultele preliminare ale anchetei politistilor, pentru a vedea daca este posibil ca victima sa fi fost lovita de un tramvai, dupa care vom merge de aici cu ei la depou, pentru a identifica tramvaiul respectiv", ne-a declarat Gheorghe Bucur.
Victima a ajuns in jurul orei 8 in Spitalul Judetean, corp B, cu diagnosticul fractura deschisa gamba dreapta si a fost internat in Terapie intesiva, in stare de soc, urmind a fi supus unei interventii chirurgicale, in momentul in care se echilibrau functiile vitale. Potrivit opiniei specialistilor, barbatul ar fi fost accidentat in jurul orei 5 dimineata.
Primele cercetari facute de politisti nu duc la concluzia ca barbatul ar fi fost lovit, intr-adevar, de un tramvai. "Am fost in depou si am verificat absolut toate tramvaiele, si nu exista pe nici unul urme de lovire. In plus, dupa cum am aflat de la medici, la unul dintre picioare era o amputatie mai veche. De fapt, el era ranit doar la celalalt picior, dar rana pare sa indice faptul ca nu este vorba despre o lovitura produsa in urma impactului cu un tramvai. Cu victima inca nu se poate discuta, inca nu este in stare stabila si, de altfel, inca este beat. Urmeaza sa continuam cercetarile, in vederea stabilirii imprejurarilor exacte in care s-a produs ranirea barbatului", ne-a declarat subinspector Liviu Bontescu, din cadrul Serviciului Politie Rutiera Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii