Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE/VIDEO. Accident în zona Concordia. A ignorat semaforul și a intrat într-un taxi

* două autoturisme, un taxi Dacia Logan şi un Opel, s-au ciocnit violent la intersecţia Calea Călăraşilor cu strada Griviţa * trei persoane au ajuns la spital

 

UPDATE: În această dimineață, am primit pe adresa redacției și o înregistrare video din timpul impactului, postată de un utilizator facebook. Mulțumim!

 

Grav accident rutier în zona Piaţa Concordia. Două maşini au intrat în coliziune, cel mai probabil pe fondul forţării semaforului de către unul dintre şoferi, şi trei persoane au ajuns la spital.

După cum au stabilit poliţiştii, un autoturism Opel circula pe Calea Călăraşilor, venind dinspre Primărie. La intersecţia cu strada Griviţei, acesta a intrat în coliziune cu un taxi Dacia Logan care venea pe Griviţei. În urma impactului puternit, după cum spun martorii, autoturismul Opel a zburat în staţia de tramvai şi s-a dat de mai multe ori peste cap.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au dat startul cercetărilor pentru a stabili care şofer este vinovat.

Din cercetări a reieşit faptul că şoferul primului vehicul, în vârstă de 20 de ani, din Brăila, care circula pe Calea Călăraşilor nu a respectat culoarea roşie a semaforului. Cel de-al doilea şofer are vârsta de 40 de ani și este tot din Brăila.

Accidentul s-a soldat cu 3 victime, şoferul primului autoturism şi doi pasageri ai acestuia, cu vârste de 17 şi 18 ani, din Brăila, care au ajuns la spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii