Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident în Obor. Un şofer nu a acordat prioritate şi a lovit o maşină

* în cursul zilei de marţi, un şofer de 69 de ani conducea autoturismul Volkswagen pe strada Ion Ionescu de la Brad, din cartier Obor * la intersecţie cu str. Cms. Erou Popovici, şoferul nu a respectat indicatorul „Cedează Trecerea” şi a lovit un Opel condus de o femeie

 

 

Accident cu o victimă în cartier Obor. Un şofer nu a cedat trecerea unei maşini şi a lovit-o în plin, femeia care se afla la volan ajungând la spital.

Potrivit poliţiştilor, în data de 3 decembrie, la ora 14.14, un bărbat de 69 de ani din Brăila conducea autoturismul „Volkswagen” pe strada Ion Ionescu de la Brad. Ajungând la intersecţia cu strada Cms. Erou Popovici, şoferul nu a respectat indicatorul „Cedează Trecerea”. Bărbatul nu a acordat prioritate unui „Opel” condus de o femeie în vârstă de 40 de ani, din Brăila. Cele două autoturisme au intrat în coliziune.

În urma impactului, conducătoarea auto a fost rănită şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii