Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"As accepta o prima de la CFR Cluj pentru a bate pe Dinamo"

Sincer sa fiu daca, Doamne fereste!, Steaua nu va lua campionatul, voi face absolut tot ce tine de mine ca nici Dinamo sa nu-l castige. In meciul direct, in afara faptului ca Steaua-Dinamo va fi un derby, ne vom dori mai mult sa castigam in fata lui Dinamo, chiar daca am fi pe locul 4, 5 sau 18. As accepta o prima de la CFR Cluj pentru a bate pe Dinamo", a spus Goian.
Stoperul ros-albastrilor a apreciat ca stimularea adversarelor este o practica ortodoxa, mai ales ca ajuta la diminuarea coruptiei din fotbal: "Stimularea adversarelor mi se pare o idee buna. Daca nu s-ar intampla asta, am reveni la fotbalul de acum multi ani, cand se faceau foarte multe blaturi. Acum, cand am ajuns sa spunem ca se joaca mai curat, nu mai este bine sa stimulam adversarul ca sa joace bine. Personal, nu vad nicio problema in a stimula adversarul sa joace mai bine. Intr-adevar, daca dai bani jucatorului sa se dea la o parte, sunt de acord pentru cele mai drastice sanctiuni. Probabil era mai bine pe vremuri, cand din 34 de etape, se jucau doar 4-5 meciuri pe teren?".
Internationalul roman a vorbit si despre ultimul amical al Stelei, disputat contra formatiei Slovan Bratislava, scor 1-1: "Nu suntem neaparat dezamagiti de egalul cu Slovan Bratislava. Avem o parere de rau, deoarece trebuie sa ne obisnuim sa castigam orice meci, chiar daca este unul amical. Numai asa putem capata un moral bun pentru cele oficiale. suntem la Steaua si e normal sa ne dorim victoria in orice partida. Nu a fost un joc rau si sunt sigur ca, de la meci la meci, vom juca din ce in ce mai bine".
Fundasul ros-albastrilor s-a referit si la sistemul de joc, 4-1-4-1, folosit de Marius Lacatus in partidele amicale din cele doua stagii de pregatire ale iernii: "Nu e o schimbare prea mare la nivelul stilului de joc. Sunt momente in care suntem prinsi putin descoperiti, deoarece avem un singur inchizator si nu facem foarte bine replierea in aparare. sunt sigur ca vom pune la punct aceste probleme, iar returul ne va prinde intr-o forma buna. Speram ca aceasta schimbare sa ne dea ocazia sa marcam mai multe goluri. Pana la urma, trebuie sa inscriem de mai multe ori ca adversarul si cred ca acestea sunt gandurile noastre si ale conducerii. Trebuie sa atacam mai mult".
Lotul Stelei se afla in cantonament in Antalya (Turcia), acesta fiind cel de-al doilea stagiu de pregatire dupa cel care a fost sustinut la Oliva Nova (Spania).

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii