Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Academica Clinceni realizează scorul campionatului, 7-0, cu Dacia Unirea

• o partidă cu sens unic, în care ilfovenii au mai ratat câteva ocazii de gol • după această umilinţă, formaţia brăileană a coborât pe locul al 17-lea

 

Formaţia brăilenă a pierdut fără drept de apel la Academica Clinceni, cu 7-0, iar semnalele de alarmă trase de Gheorghe Barbu după meciul cu UTA  s-au adeverit, Dacia Unirea fiind în acest moment o formaţie al cărui lot este mai aproape de Liga a III-a decât de cel al eşalonului în care evoluează. Noua conducere a clubului face în continuare promisiuni că va aduce fotbalişti şi că echipa se va redresa, însă în realitate relegitimează foşti jucători care nu au confirmat în mandatul lui Alin Pânzaru.

Dezastrul de la Clinceni a fost anticipat de antrenorul Gheorghe Barbu. Fostul tehnician al grupării de la Dunăre s-a arătat extrem de nemulţumit de lotul pe care l-a avut la dispoziţie în startul acestui sezon şi, cum perspective nu se întrezăreau, a plecat.

Însă ceea ce a prezis Barbu s-a adeverit. Dacia Unirea a pierdut la scor, iar rezultatul înregistrat reprezintă scorul campionatului.

Ilfovenii au înscris încă din minutul al doilea al primei reprize, prin  Bogdan Barbu, după o recentrare în faţa porţii a lui Necula. Echipa gazdă şi-a dublat avantajul de pe tabela de marcaj în minutul 22, când Nicola a fost fautat în careu de Niţă, iar centralul Ionuţ Anghelinei a arătat punctul cu var. Niţă a ripostat verbal şi a fost trimis la cabine. Bogdan Barbu a transformat lovitura de la 11 metri, a realizat “dubla”, iar echipa gazdă avea 2-0 pe tabelă. Scorul primei reprize, 3-0, pentru Academica a fost stabilit de Cătălin Găină (min. 38), după un corner executat perfect de Barbu.

În repriza secundă, în doar două minute, ca la handbal, echipa gazdă a marcat tot atâtea goluri prin Robert Ion (min. 60) şi Dobrescu (min. 61), iar Academica avea un avantaj concludent pe tabelă, 5-0.

Jucătorul meciului, Bogdan Barbu a fost coautor la golul al şaselea al gazdelor, cel înscris de Costin Gheorghe (min. 70), iar în cel de-al doilea minut de prelungire al reprizei a doua, Horşia a stabilit scorul final, 7-0, pentru Academica Cinceni.

 

Dacia Unirea: R. Avram - Niţă, B. Hamza, Merville, Hîmpea - Moroianu - L. Gheorghe (min. 46: Calu), Pleşa (min. 43: Ciucureanu), Maxin, Lu Yefeng – Crăciun (min. 75: Coteţ)

Academica:  Andrei - Fl. Achim, Patriche, Găină, Dobrescu - Al. Nicola, Gliga (min. 56: Horşia), Olariu (min. 46: C. Gheorghe), Barbu - Şut,  Rob.

 

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii