Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Academia Olimpica Romana a deschis o filiala la Braila

Ieri, la Braila, s-a deschis o Filiala a Academiei Olimpice Romane (AOR), o institutie care functioneaza la nivel national, pe linga Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si care urmareste ca prin diverse programe sa promoveze spiritul olimpic, valorile olimpismului si tot ceea ce decurge de aici.
AOR Filiala Braila va avea ca membri reprezentanti ai mai multor institutii si structuri locale, printre care se numara Inspectoratul Scolar, Autoritatea de Sanatate Publica, Inspectoratul de Politie si Jandarmeria, Primaria si Consiliul Judetean Braila.
Prezent la Braila, Arthur Hoffmann, directorul AOR, a precizat: "AOR este o structura a Comitetului Olimpic Roman, infiintata in anul 1991 care, ca specifc romanesc urmareste amplificarea educatiei prin si pentru sport in fiecare judet. La activitatea Academiei participa reprezentanti ai tuturor institutiilor care au atributii in domeniu pentru ca activitatea Academiei Olimpice Romane nu se adreseaza numai sportivilor de performanta care sint relativ putini, ci intregii populatii. Cred ca in zona scolii se poate face extrem de mult pentru o educatie pentru miscare, o educatie in spiritul fair play-ului, una impotriva violentei, impotriva dopajului pe de o parte, a drogurilor pe de alta parte, in care factorii de raspundere sa-si armonizeze actiunile pentru ca tot mai multi tineri sa poata beneficia de aceasta viziune olimpica".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii