Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Academia de Fotbal Stars Brăila, rampă de lansare în fotbalul de performanţă

Pentru copiii care doresc să facă performanţă în sportul rege Academia de Fotbal Stars Brăila poate reprezenta rampa de lansare în fotbalul de performanţă. Gruparea sportivă brăileană are deja 150 de copii şi tineri deja legitimaţi dar continuă să facă selecţie la toate grupele de vârstă. La selecţie, pentru cooptarea la grupele de fotbal juvenile pot participa copii cu vârste între 5 şi 14 ani.
Copiii cu vârsta până în 10 ani se pregătesc pe terenurile sintetice la la "Panait Cerna" şi "Grigore Moisil", iar cei care depăşesc această vârstă, la stadionul Progresul.
"Ne propunem în primul rând să dezvoltăm activitatea de masă iar copiii care ulterior ajung la un anumit nivel valoric pot evolua în cadrul echipelor de juniori, iar din sezonul următor, unii dintre ei pot face pasul la echipa de seniori. Bineînţeles că nu neglijăm deloc performanţa. Obiectivul numărul unu pentru sezonul competiţional 2014-2015 este promovarea echipei de seniori în Liga a III-a. Noi am început de jos această activitate, avem o bază solidă, avem toate grupele de copii şi juniori, rămâne să ajungem în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării, pentru ca aceşti copii de la noi să poată face pasul spre fotbalul mare", a declarat Florin Boitoş, preşedintele Academiei de Fotbal Stars.

Senatorul Cătălin Boboc sprijină ctivitatea Academiei de Fotbal Stars

Clubul brăilean şi-a propus să facă o selecţie permanentă pentru a descoperi noi talente pentru ca apoi acestea să fie şlefuite în timp de cei şapte antrenori ai grupării sportive de la Dunăre.
"Avem şapte antrenori şi un antrenor pentru portari, totul se face într-un cadru organizat, copiii sunt supravegheaţi în permanenţă şi încercăm să le călăuzim paşii spre fotbalul de performanţă. Domnul senator Cătălin Boboc este alături de noi şi ne sprijină activitatea fotbalistică", a mai spus Boitoş.
Rugat să-şi spună punctul de vedere în privinţa activităţii Academiei senatorul Cătălin Boboc a declarat telefonic:"Îmi place foarte mult fotbalul şi prin intermediul Academiei de Fotbal Stars doresc să oferim copiilor o alternativă pentru petrecerea timpului liber. Iar cei care doresc să facă performanţă şi au aptitudini pot fi integraţi la grupele lor de vârstă. Noi avem grupe performante de copii şi juniori. Ca orice domeniu şi sportul are nevoie de susţinere, iar eu încerc să fac tot ceea ce depinde de mine ca să sprijin activitatea fotbalistică de la acest club".

Selecţie pentru echipa de seniori

Începând de luni 4 august la stadionul Progresul au loc selecţii pentru echipa de seniori.
"Aşa cum am mai spus obiectivul nostru este promovarea în Liga a III-a iar ca să-l putem îndeplini trebuie să ne formăm o echipă competitivă pentru eşalonul în care ne dorim să ajungem. De aceea începând de luni 4 august facem selecţie pentru echipa care va activa în Liga a IV-a. Ca să putem performa trebuie să avem concurenţă pe posturi de aceea în fiecare zi, începând cu ora 9.00 facem acţiuni de selecţie. Vrem să câştigăm la pas Liga a IV-a şi să facem o figură frumoasă în eşalonul în care ne dorim să promovăm", a mai spus Florin Boitoş.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii