Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Acţiune intensă a poliţiştilor de Ziua Naţională

• ieri, peste 140 de poliţişti şi 62 de autospeciale au fost la datorie, pentru a preveni incidentele neplăcute în cadrul evenimentelor festive organizate  de Ziua Naţională a României • în acest weekend prelungit, echipaje complexe vor sta pe stradă astfel încât hoţii şi indivizii puşi de scandal să fie ţinuţi la distanţă

 

De  Ziua Naţională a României – 1 Decembrie, brăilenii au putut petrece în linişte, sub protecţia poliţiştilor care nu i-au scăpat din ochi pe hoţi, scandalagii sau şoferi teribilişti. Ieri, la ceasul aniversar al tuturor românilor, în municipiul Brăila au fost programate ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului, parade militare, precum şi spectacole cultural-artistice. Se preconiza participarea unui public numeros, astfel că nu era exclusă varianta ca din public să facă parte şi persoane certate cu legea.

În acest context, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a acţionat, în medie, cu 145 de poliţişti şi 62 de autospeciale, în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice. Astfel, din totalul poliţiştilor implicaţi în misiunile desfăşurate de Ziua Naţională, 109 au fost de ordine publică, 21 poliţişti rutieri, iar 15 poliţişti au fost de la alte structuri.

Totodată, 58 patrule de siguranţă publică, dintre care una pedestră şi 57 auto, au acţionat atât în ziua de 1 Decembrie şi continuă să acţioneze şi zilele următoare, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Poliţiştii de la transporturi asigură patrularea pe 15 trenuri de călători şi în 4 staţii şi triaje de cale ferată, precum şi în zona portuară.
Categorie articol: 

Comentarii