Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Abuz sexual asupra propriului copil

Tata a trei copilasi, un individ din satul Tacau, comuna Marasu, pripasit fara forme legale in catunul Magura din Insula Mare a Brailei - caruia cu greu i se mai poate spune "parinte" -, a fost dat pe mina judecatorilor, pentru savirsirea infractiunii de coruptie sexuala (art. 202 Cod Penal). In virsta de 32 de ani, Aurel C. este acuzat ca "a savirsit acte cu caracter obscen fata de fiica sa Isaura Daniela, de numai 10 ani". Victima a fost consultata de un psiholog din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila (DGASPC), care a confirmat ca aceasta "prezinta tulburari asociate situatiilor de abuz sexual". De altfel, fetita le-a povestit anchetatorilor cum tatal ei "o ducea frecvent in cosar (grajd - n.r.), unde se dezbraca si ii cerea si ei sa se dezbrace, tragindu-i de haine". Isaura reusea sa scape, de fiecare data, de viol, pentru ca se impotrivea si fugea ingrozita. Pare greu de crezut, dar pedofilul obisnuia sa se dezbrace de fata cu toti cei trei copilasi si sa traga de chiloteii fetitei, sub privirile concubinei sale, mama victimei.
Potrivit dosarului penal 4508/P/2005, al Parchetului de pe linga Judecatoria Braila, Aurel C. traieste in concubinaj cu Gica P. din anul 1992, din relatia lor rezultind trei copii: Isaura (10 ani), Madalina (6 ani) si Stefan (de 2 ani). Barbatul a pus ochii pe fiica mai mare, fiind la un pas de incest. Procurorul anchetator relateaza: "In seara zilei de 17 octombrie 2005, in jurul orei 22.00, Gica P. se afla in locuinta impreuna cu cei trei copii. La un moment dat, in camera a intrat invinuitul Aurel C. care, fara nici un motiv, s-a dezbracat complet si a inceput sa umble prin casa. Femeia i-a cerut barbatului sa se imbrace, dar acesta a refuzat, spunind ca vrea sa intretina raporturi sexuale cu fiica sa, Isaura. Totodata, invinuitul i-a spus concubinei sa-i explice minorei cum se face sex. Gica P. a refuzat."
Calvarul fetei a continuat, pentru ca obsedatul sexual insista sa se dezbrace, desi victima plingea in hohote. Agresorul a inceput atunci sa traga de pijamalele Isaurei si de chiloteii ei. Pina la urma, vazind ca victima se impotriveste, perversul s-a asezat pe pat si a adormit dus, gol-pusca, de fata cu copilasii lui. Minora avea sa le povesteasca oamenilor legii ca acesta "n-a fost primul incident de acest fel", fiind nevoita, de fiecare data, sa scape cu fuga din miinile pedofilului incestuos.
Victima a beneficiat de consiliere psihologica, simptomele descrise de specialisti si manifestate de ea - relevate pe parcursul sedintelor de consiliere - "confirmind existenta tulburarilor asociate situatiilor de abuz sexual: anxietate, sentimente de amenintare si insecuritate fizica si afectiva, reactii emotionale specifice victimelor abuzate sexual, stari de panica, rusine, lipsa de speranta". Cu un asemenea tata, nu e de mirare ca fetita de doar 10 anisori nu mai are speranta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii