Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Absolventii de liceu, la mina universitatilor

Printr-o nota oficiala din 23 iulie, Ministerul Educatiei solicita sprijinul universitatilor din Romania pentru solutionarea crizei create de imposibilitatea liceelor de a elibera diplomele de absolvire. Ministerul Educatiei spune ca de situatie este vinovata Monetaria Statului, care nu a reusit sa onoreze pina acum comenzile de timbru sec si stampile pentru a se putea elibera diplomele de bacalaureat absolventilor.
Ministerul solicita universitatilor sa accepte adeverintele de studiu purtind antetul si stampila cu titulatura veche a ministerului, sa finalizeze procesul de admitere in invatamintul superior si sa confere candidatilor statutul obtinut in urma examenului de admitere. In aceasta situatie se afla Inspectoratul Scolar din Braila alaturi de cele din judetele: Alba, Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Buzau, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dimbovita, Galati, Giurgiu, Harghita, Iasi, Maramures, Neamt, Olt, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Solicitarea de astazi completeaza adresa MECT din data de 13 iulie 2007 prin care universitatile erau invitate sa accepte pentru inscrierea la concursul de admitere, adeverintele de studiu avind antetul si stampila cu titulatura veche a ministerului.
Categorie articol: 

Comentarii