Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

800 lei, cea de-a doua donaţie din partea USR Brăila pentru campania #coloramimpreuna

• după prima donaţie de 1.000 de lei de la începutul lunii, reprezentanţii filialei judeţene USR au mai făcut o donaţie de 800 lei • în weekend, vă aşteptăm în Parcul Monument pentru a alerga şi colora împreună secţia de Pediatrie a spitalului brăilean

 

Reprezentanţii Uniunii Salvaţi România - filiala Brăila au trecut, din nou, pragul redacţiei cotidianului nostru şi au mai făcut o donaţie în valoare de 800 lei, asta după ce la începutul lunii au donat 1.000 lei în cadrul campaniei “#coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie!”. Echipa USR Brăila a dorit să se alăture campaniei şi să aducă puţină culoare în viaţa micuţilor suferinzi din secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Preşedintele filialei judeţene USR Brăila, Cătălin Stancu, a fost cel care a venit cu propunerea de a face donaţii, iar colegii săi s-au mobilizat. Per total, filiala judeţeană a “colorat” secţia cu 1.800 lei.

Per total, la redacţie s-a strâns suma de 3.900 lei în cadrul campaniei “#coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie!”.

Nu uitaţi, duminică, 21 aprilie, la ora 10.00, vă aşteptăm în Parcul Monument, la crosul caritabil “Fii şi tu un erou pentru copilul tău!”, unde vom alerga şi vom “colora” Secţia de Pediatrie.
Categorie articol: 

Comentarii