Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

666 Diamond deluxe, Cuibul interlopilor

* protecţia i-a fost asigurată de firma de pază a lui Cornel Muşat, iar invitatul special al evenimentului a fost Connect-R * de la petrecerea din Club 666 nu au lipsit fiii unor politicieni locali

Ultimul etaj al complexului "Winmarkt" a încăput pe mâna interlopului Marian Dănuţ Soare, care şi-a deschis acolo un impresionant club de fiţe. "Diamond deluxe" este denumirea oficială a noii locaţii, însă în cartiere, lumea îl numeşte "Club 666". După ce au petrecut în cadru restrâns vineri noaptea, interlopii au deschis oficial clubul sâmbătă, avându-l ca invitat special pe Connect-R. De la eveniment nu au lipsit fiul deputatului Balcan şi cel al unui alt politician local, Vasile Puiu, fostul director al Direcţiei Judeţene de Sport.

12club2Fete în bikini, Connect-R şi DJ Pascal

Atmosferă incendiară în cel mai nou club din Brăila, deschis la ultimul etaj al complexului "Winmarkt" de interlopul Marian Dănuţ Soare, considerat liderul grupării din Obor. Sâmbătă seara a avut loc deschiderea oficială a clubului "Diamonds deluxe", atmosfera fiind întreţinută de DJ Pascal, invitat special al evenimentului fiind Connect-R, care a susţinut un concert. Din peisajul monden nu au lipsit dansatoarele, care şi-au etalat talentele pe ritmul muzicii de club, în costume care mai de care mai atrăgătoare. Asta după ce, vineri seara, a avut loc inaugurarea clubului cu uşile închise, între apropiaţi ai celui care patronează clubul. Chiar dacă invitaţii "speciali" au început să se adune în club mult mai târziu, în jurul orei 22.00, o dubă a Poliţiei era deja prezentă în zonă, însă noaptea a trecut fără incidente, după cum ne-au informat surse din rândul poliţiştilor.

Sămbătă seara, clubul s-a umplut de brăileni dornici să petreacă, accesul în incintă făcându-se începând cu ora 23.00. Până la ora 2.30, când a intrat în scenă invitatul special Connect-R, petrecăreţii s-a bucurat de imaginea dansatoarelor care au "defilat" pe un podium amplasat în mijlocul sălii de club, în timp ce savurau câte un cocktail sau vreo băutură fără alcool. Dacă o parte dintre invitaţi şi-au rezervat câte o masă în club, alţii au preferat să stea la bar.

Atmosfera a fost una liniştită, mai ales că totul a fost supravegheat cu atenţie de Cornel Muşat, cel care deţine societatea de pază "Service Guard" Brăila. Surse care au dorit să îşi păstreze anonimatul ne-au spus că, alături de Soare, în spatele afacerilor din "Club 666" ar fi băgat şi Muşat, însă acesta a ţinut să ne informeze că el nu este implicat în afacere şi că se ocupă doar de pază. Din peisaj nu a lipsit nici Marian Dănuţ Soare, care a "patrulat" prin club şi a avut grijă ca evenimentul să se deruleze fără incidente. După ce brăilenii prezenţi în club s-au distrat alături de Connect-R şi trupa sa de dansatori, distracţia a continuat până dimineaţă, dansatoarele şi DJ Pascal ocupându-se de antren. De la petrecere nu au lipsit fiul deputatului Balcan şi cel al unui alt politician local, Vasile Puiu, fostul director al Direcţiei Judeţene de Sport, dar ceea ce este cu adevărat de remarcat e faptul că, deşi mesele din separeuri erau pline de băieţi de cartier, în club nu s-a auzit niciun ritm de manele.

12club3Cine este patronul Clubului 666

* Marian Dănuţ Soare a ucis un om, dar a scăpat nepedepsit

Marian Dănuţ Soare a intrat în atenţia poliţiştilor în 2005, când a fost acuzat de uciderea unui asistent medical. După mai mulţi ani de anchete, Soare a fost scos nevinovat, fapta lui fiind considerată legitimă apărare. În ultimii ani, liderul grupării din Obor a fost implicat, direct sau indirect, în mai multe scandaluri publice. În 2009, Soare a fost ameninţat cu un pistol, în timp ce se afla într-un bar din centrul oraşului. Interlopul a scăpat cu viaţă după ce soţia sa l-ar fi lovit cu poşeta peste mână pe atacator, care s-ar fi speriat şi ar fi luat-o la fugă. Tot în 2009, gaşca lui Soare a fost implicată într-un scandalul la Iaşi, poliţiştii având informaţii că una dintre maşinile cu care interlopii brăileni, în frunte cu liderul lor, mergeau la înmormântarea tatălui lui Cosmos Tănase, cap al lumii interlope ieşene, este furată. În acelaşi an, oamenii lui Soare au provocat un imens scandal în cazinoul de la Promenada Mall, ei fiind condamnaţi pentru faptele comise. În luna martie a anului trecut, interlopul a avut divergenţe chiar cu membrii propriei grupări. Din cauza unor "neînţelegeri" cu unul dintre membrii găştii, Soare a decis să se întâlnească cu acesta la Hotelul "Traian", însă ambele părţi au venit însoţite de "întăriri" şi blindate cu arme albe. Până să apuce ei să îşi rezolve problemele, forţele de ordine le-au stricat duelul. Liderul grupării din Obor s-a ales cu dosare penale şi pentru că i s-au găsit arme albe în maşină sau pentru că a lovit cu piciorul în faţă un bărbat, în parcarea Primăriei. Numele lui Soare este legat şi de bătaia ţigănească de la km 10, din iunie 2011, apropiaţii săi având însă calitatea de victime, întrucât au fost atacaţi cu bâte, topoare şi pietre de hoţii de fier vechi.
Comentarii