Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

4-2, adica patru la oi

Da, recunosc in fata Marii Adunari Nationale: tin cu Dinamo. Astea fiind spuse, cred ca este mai mult decit evident ca ma bucur ca Steaua a luat-o pe cocoasa de la Dinamo. Inainte de a trece la partea a doua a articolului v-as ruga sa spunem "4-2" de trei ori in cor. 1, 2, 3 si: 4-2, 4-2, 4-2! Ole!
Ok, acum hai sa vedem ce s-a intamplat. Pai, s-a intamplat ca nenea Gigi Becali a luat bataie taman in Simbata Mare, zi in care, spunea el inainte de meci, nu are cum sa i se intample nimic rau. Argumentul? Pai, Dumnezeu tine enorm cu el, cred ca este fan Steaua, si nu se poate sa-i pricinuiasca vreun necaz. Iote ca Dumnezeu a dovedit inca o data nu ca nu tine cu Steaua, ci ca n-are El treaba cu fotbalul. Nu tine nici cu Steaua, nici cu Dinamo, nici macar cu Cimentul Babadag.
Imi cer scuze fata de domnu' Becali ca nu l-am sunat in noaptea de Inviere sa-i zic un mesaj de felicitare, asa cum se procedeaza de Pasti, dar ma revansez acum transmitindu-i un sincer "Dinamo a-nviat!". Sa-i fie de bine!
Categorie articol: 

Comentarii