Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

36 de premii si mentiuni la Concursul "Made for Europe"

In acest week-end, la Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" s-a desfasurat faza nationala a Concursului de produse finale ale proiectelor "Comenius", numit "Made for Europe". Au intrat in competitie produsele finale ale proiectelor din 96 de scoli, structurate pe trei sectiuni: Proiecte scolare, Proiecte lingvistice si Proiecte de dezvoltare scolara, la fiecare sectiune fiind cite patru subsectiuni in functie de virsta elevilor. Premiul I a fost obtinut de proiectele din 12 scoli.
La sectiunea Proiecte scolare au fost premiate scolile: nr. 4 din Pucioasa - Dimbovita, "Ion Basgan" din Focsani - Vrancea, Grup Scolar Industrial "Stefan Procopiu" Vaslui, Gradinita cu program prelungit nr. 9 Vaslui.
La sectiunea Proiecte lingvistice premiantii I au fost de la scolile: Grup Scolar "Vasile Pavelcu" Iasi, Liceul Teoretic Bals - Olt, Colegiul National "Simion Barnutiu" din Simleul Silvaniei - Salaj, Liceul Teoretic "Diaconovici Tietz" Resita - Caras Severin.
La Proiecte de dezvoltare scolara au cistigat: Liceul cu Program Sportiv Roman - Neamt, Scoala speciala nr. 1 Cluj, Grup Scolar Industrial Energetic Sibiu si Scoala "Andrei Saguna" Deva - Hunedoara.
Braila a fost reprezentata la aceasta faza de Colegiul National "Nicolae Balcescu" si Scoala "I. L. Caragiale", ambele reusind sa obtina mentiuni. Comisia de evaluare a fost formata din 24 de persoane impartite in doua grupe, una dimineata si una dupa amiaza, profesorii evaluatori neavind in momentul respectiv propriile proiecte la prezentare. Initiatorul si coordonatorul concursului, inspectorul Romeo Mocanu, a spus ca este multumit de cum s-a desfasurat aceasta prima editie si ca din toate neajunsurile a invatat cite ceva pentru ca la editiile urmatoare sa fie mai bine.
Categorie articol: 

Comentarii