Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

28 februarie - termenul de depunere a fiselor fiscale

Angajatorii va trebui sa depuna la administratia fiscala, pina la data de 28 februarie, fisele fiscale pentru veniturile din salarii si cele asimilate salariilor platite anul trecut.
Incepind cu 1 ianuarie 2005, odata cu introducerea cotei unice de 16%, veniturile din salarii nu se mai declara de catre contribuabilii care le realizeaza, impozitul pe salarii fiind final.
In cazul in care angajatorul/platitorul de venituri din salarii sau asimilate salariilor au sedii secundare, inregistrate ca platitori de impozit pe veniturile salariale, fisele fiscale pentru acestea se vor depune la organul fiscal in a carui raza teritoriala sint inregistrate sediile secundare respective.
Modelul Formularului 210 - Fisa fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii - se gaseste pe Internet, portalul ANAF, http://anaf.mfinante.ro, domeniul Asistenta contribuabili, subdomeniul Formulare, iar aplicatia informatica cu ajutorul carei se completeaza fisele fiscale se gaseste in subdomeniul Programe utile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii