Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

26 mici karateka de la Arashi-do, calificaţi la Campionatul Naţional de karate tradiţional

• “Pentru mine, ca antrenor, primează nivelul ridicat şi performanţele obţinute de sportivii noştri”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai, fondatorul CS Arashi-do Brăila

 

Rezultate foarte bune pentru micii karateka de la Clubul Sportiv Arashi-do Brăila, participanţi la faza zonală (Moldova) a Campionatului Naţional de karate tradiţional pentru copii, care s-a desfăşurat în perioada 10 - 12 martie 2017, în Sala Sporturilor din municipiul Vaslui.

Clubul condus de sensei Daniel Mihai, fondator şi preşedinte al CS Arashi-do Brăila a participat la campionat cu 29 de karateka, având vârste cuprinse între 6 şi 13 ani. Dintre aceştia, 26 s-au calificat pentru finala Campionatului Naţional, care se va desfăşura în perioada 2 - 4 iunie 2017, în municipiul Galaţi. Tot atunci, Galaţiul va găzdui şi a II-a ediţie a Cupei Regelui la karate tradiţional, eveniment organizat de Karate Club Galaţi în colaborare cu Federaţia Română de Karate Tradiţional.

“La Campionatul Naţional de karate tradiţional pentru copii, de la Vaslui, sportivii noştri au obţinut 6 locuri I, 9 locuri II, 9 locuri III şi un loc IV, la toate categoriile de vârstă. Pentru mine, ca antrenor, primează nivelul ridicat şi performanţele obţinute de micii karateka. Rezultatele obţinute de aceşti copii s-au situat, an de an, peste aşteptări. Pentru aceasta, ţin să le mulţumesc, în primul rând, părinţilor, pentru tot sprijinul acordat”, a precizat sensei Daniel Mihai, preşedintele CS Arashi-do Brăila, la întoarcerea de la Vaslui.  

Faza zonală a Campionatului Naţional de karate tradiţional pentru copii a reunit în impunătoarea Sală a Sporturilor de la Vaslui 250 de sportivi de la 17 cluburi din Estul României. 
Categorie articol: 

Comentarii