Mergi la conţinutul principal

2020, anul cu cele mai bune rezultate pentru piloții brăileni

* în acest an, brăilenii au bifat 11 podiumuri * au cucerit 3 titluri naționale și 3 de vicecampioni * “Sunt cele mai frumoase rezultate obținute de piloții noștri de când participăm la competiții”, spune Valentin Nemțanu

 

Pe 8 decembrie, Federația Română de Automobilism Amator (FRAS) a publicat clasamentele oficiale din 2020 la toate competițiile pe care le organizează. Concursuri naționale în care piloții clubului Hobby Auto Sport Brăila au obținut rezultate foarte bune. Brăilenii au participat la 3 campionate și au bifat 11 podiumuri în acest an. La general au obținut 3 titluri de campioni și 3 de vicecampioni.

“Pe 8 decembrie, pe site-ul FRAS au fost publicate clasamentele generale la toate ramurile sportive automobilistice care au avut loc în acest sezon competițional. Piloții de la Hobby Auto Sport Brăila au participat la 3 campionate naționale iar rezultatele lor, pe care le-am prezentat deja după fiecare etapă, au fost peste așteptări. Acum, la “strânsul recoltei”, avem 11 podiumuri, 3 titluri de campioni și 3 de vicecampioni. Aceștia șase vor fi prezenți la Gala Campionilor FRAS, însă nu s-a stabilit deocamdată locația pentru această festivitate”, ne-a declarat Valentin Nemțanu, președintele clubului Hobby Auto Sport Brăila.

Sursa citată a spus, cu acest prilej, că deși a fost un an cu multe restricții din cauza pandemiei de coronavirus, 2020 a fost cel mai bun an din istoria mișcării automobilistice din Brăila.

“Sunt cele mai frumoase rezultate obținute de piloții noștri de când  participăm la competiții. Menționând, ca brăilean, că mai sunt încă 2 piloți din orașul nostrum, dar de la alt club, putem afirma că 2020 este  cel mai bun sezon, ca rezultate, al brăilenilor. De la Hobby Auto Sport  Brăila au fost promovați și 2 juniori sub 18 ani, elevi de liceu, aceștia reprezentând viitorul automobilismului brăilean. Steagul cu sigla orașului Brăila a fost  arborat la majoritatea curselor în parcul de mașini, făcând și în acest fel o promovare a mișcării automobilistice locale. Și tot aici vom remarca că este un sezon plin sub aspectul organizării competițiilor din Campionatul Național de Autoslalom 2020, care a avut 5 etape, toate cu desfășurare stradală, gen circuit închis.  Am încheiat un campionat organizat la Brăila, după câteva relocări, amânări, reprogramări etc, într-un  sezon atipic. Dar l-am încheiat cu bine având ajutorul primarului Marian Dragomir și al președintelui CJ, Francisc Chiriac. Din cauza pandemiei și a restrictiilor impuse de aceasta, în 2020 nu s-a  desfășurat celebrul concurs Raliul Prieteniei Brăila – Dobrich, fiind mari temeri de carantinare la trecerea frontierei”, a mai spus Valentin Nemțanu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro