Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

2016 a adus 12 nou-născuţi Brăilei: opt băieţi şi patru fetiţe

Primul născut al anului nou a fost un băieţel, care a venit pe lume imediat după ora 12 noaptea. În total, la cumpăna dintre ani, la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Brăila s-au născut 12 micuţi. Astfel, potrivit informaţiilor furnizate de dr. Alina Neacşu, director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, "în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, au venit pe lume şase bebeluşi, trei băieţi şi 3 fete, iar pe 1 ianuarie, doi nou-născuţi, o fată şi un băiat".
Numărul este unul record, dacă facem comparaţie cu alţi ani, când abia dacă se năşteau doi, trei micuţi sau dacă ne uităm în curtea altor oraşe din ţară. De exemplu, la Timişoara, oraş de două ori mai mare ca Brăila, în noaptea de Revelion s-au născut patru bebeluşi, ce-i drept şi aici primul venit pe lume a fost tot un băieţel.
În ziua de 2 ianuarie, la Brăila, s-au mai născut patru băieţei, cifră ce a înclinat decisiv balanţa anului nou spre reprezentanţii sexului tare.
Toate naşterile au fost naturale, fără complicaţii, bebeluşii venind pe lume la termen. Aşadar, este de aşteptat ca numărul celor care poartă numele de Vasile, Vasilica să fie mai mare.

 
Categorie articol: 

Comentarii