Mergi la conţinutul principal

In 2006, "Romexpo" va gazdui 40 de tirguri si expozitii internationale

In acest an, in cadrul complexului expozitional al "Romexpo" vor fi organizate nu mai putin de 40 de tirguri si expozitii, o parte dintre ele fiind evenimente aflate la prima editie, asa cum este cazul Salonului de vinuri, Expo Francize, 3 E - Expozitie de Electronice si Electrocasnice, SEXXXPO - Expozitie internationala pentru adulti: sanatate, sexualitate, stil de viata - si Expo Educatia.
Seria manifestarilor expozitionale din acest an este deschisa de expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte, marochinarie si accesorii Modexpo (23 - 26 februarie), eveniment la care, potrivit organizatorului - SC "Romexpo" SA Bucuresti - sint inscrise doar doua firme brailene participante.
In luna martie sint programate 4 expozitii: Expozitia internationala pentru echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse
chimico-farmaceutice de uz stomatologic; produse pentru igiena orala Denta editia a XVI a (8 - 11 martie); Expozitia internationala de materiale, sisteme si echipamente pentru constructii Construct Expo - Antreprenor editia a XIII a (22 - 25 martie); Expozitia internationala pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului Romtherm editia a XII a (22 - 25 martie) si Expozitia internationala pentru sisteme de securitate, politie, alarmare si protectie civila, contra incendiilor si dezastrelor Expo Security editia a IX a (22 - 25 martie). Pentru luna aprilie, in programul de evenimente organizate la "Romexpo" sint incluse 8 manifestari expozitionale: Romcontrola editia a XV a, Romenvirotec-Sep editia a XIII - a, Rommedica editia a XVI a, Rompharma editia a XVI a, Romoptik editia a XII a, TNT - Tirgul National de Turism editia a XV a, Expo Sport si Agrement editia a III-a si Salonul de Vinuri editia I. Printre evenimentele consacrate organizate de "Romexpo" trebuie mentionate TIBCO - Tirgul International de Bunuri de Consum Bucuresti, BIFE-TIMB Tirg international de mobila, produse din lemn, accesorii pentru mobila, decoratiuni interioare; masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului, TIB - Tirgul Tehnic International Bucuresti, Inventika, Romhotel, Expo Drink, INDAGRA si Kidex.
Din seria manifestarilor expozitionale organizate in tara cu "Romexpo" coorganizator, si in acest an sint programate 5 astfel de evenimente: trei editii ale Tinimtex - Tirg national de imbracaminte si incaltaminte (15 -19 februarie, 24 - 28 mai si 13 - 17 septembrie) - Mamaia, TINMEC - Tirg national de metalo-chimice (05 - 08 septembrie) - Mamaia si Print Show Transilvania - Tirg international pentru industria tipografica (26 - 29 septembrie) - Cluj-Napoca.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro