Mergi la conţinutul principal

"In 2006, la Alcedo, ai noi sanse"

Zeci de producatori agricoli din judetul Braila au participat, ieri, la simpozionul organizat de firma "Alcedo" sub sloganul "In 2006, la Alcedo, ai noi sanse". Sub acest slogan se va derula anul acesta si Programul "Alcedo" prin care orice fermier, client al acestei firme, poate beneficia, pe linga produse de calitate, si de premii consistente. Decizia de a continua acest gen de program a fost luata ca urmare a succesului deosebit de care s-a bucurat anul trecut campania "Cumperi si cistigi", in urma careia mai multi fermieri braileni au cistigat premii constind in computere personale si excursii in strainatate. "Am reluat acest gen de program pentru ca ne-am convins si noi, si dumneavoastra, ca a fost un succes. Daca anul trecut campania s-a adresat doar cultivatorilor de cereale paioase, anul acesta am extins grupul de beneficiari, astfel incit, orice fermier, indiferent pe ce segment agricol lucreaza si ce structura de culturi are, sa poata acumula puncte pentru fiecare produs cumparat de la noi", si-a inceput prezentarea dr. ing. Nicolae Sandulescu, presedintele firmei "Alcedo". Premiile puse in joc anul acesta constau in pompe "Kwazar" de 15 litri, televizoare color, imprimante multifunctionale, telefoane mobile cu camera foto, computere, laptop-uri si excursii in strainatate. Cel mai mic premiu, pompa portabila, se acorda la acumularea a minim 720 de puncte, iar cel mai consistent, excursia, la acumularea a 20.800 puncte.
"Alcedo", unul din cei mai importanti distribuitori de pesticide, ingrasaminte si seminte, pune la dispozitia clientilor sai, ca si anul trecut, cu o reducere consistenta, de la 13 la 15%, pachetele tehnologice "Gold" - 160 RON, "Silver" - 148 RON si "Bronze" - 125 RON. Pachetele sint dozate pentru 1 ha si "valoreaza" cite 60 de puncte fiecare.
La sfirsitul manifestarii, Nicolae Sandulescu a tinut un scurt discurs in memoria celui care a fost ing. Dumitru Danielescu, fost director regional al firmei, si a prezentat noua formula a echipei "Alcedo" Braila, care acum are in componenta doi membri noi, Catalin Cirstei si Eduard Danielescu. (P)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro