Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

20.000 lei pentru o lovitură de pumn

• pensionarul Vasile Marian Dumitru, zis “Gogu”, a fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violenţe • în aprilie anul trecut, el i-a tras un pumn în figură unui vecin de cartier pentru că nu i-a răspuns la salut, victima având nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale

 

Procurorii brăileni au finalizat cercetările şi l-au trimis în judecată pe Vasile Marian Dumitru, zis “Gogu”, în vârstă de 47 de ani, pensionar, anchetat pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Potrivit anchetatorilor, în după-amiaza zilei de 2 aprilie 2017, brăileanul Sandu Mihai C. se deplasa pe strada Cazasului din cartierul Lacu Dulce, împreumă cu cumnatul său, Marian C. În apropiere de intersecţia cu strada Bradului, şi-a făcut apariţia un autoturism Fiat Linea în care se afla inculpatul Vasile Marian Dumitru (pe locul din dreapta faţă). La volan era soţia inculpatului. În momentul în care autoturismul a trecut pe lângă Sandu şi cumnatul său, Vasile a lăsat geamul maşinii şi a salutat, cumnatul victimei răspunzând la salut. Procurorul de caz precizează: “După ce s-a mai deplasat 3-4 metri, inculpatul a adresat injurii persoanei vătămate, pe motiv că nu i-a răspuns la salut. Între cei doi a început un schimb de replici, inculpatul adresând cuvinte jignitoare, iar persoana vătămată întrebând de ce-l înjură. După această ceartă, între cei doi a avut loc o altercaţie fizică, prilej cu care inculpatul Dumitru Vasile Marian l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe C. Sandu Mihai, urmare a loviturii primite acesta dezechilibrându-se şi izbindu-se de un gard”.

În aceeaşi zi, victima agresiunii a început să aibe dureri atroce în partea dreaptă a mandibulei şi s-a prezentat la medic. Pe 4 aprilie 2017, Serviciul de Medicină Legală Brăila a emis un certificat medico-legal ce acesta că Sandu Mihai C. a suferit leziuni ce vor necesita 25-30 de zile de îngrijiri medicale. Victima agresiunii petrecute în aprilie anul trecut solicită 20.000 de lei despăgubiri pentru daune morale şi materiale.
Categorie articol: 

Comentarii