Mergi la conţinutul principal

20.000 lei pentru o lovitură de pumn

• pensionarul Vasile Marian Dumitru, zis “Gogu”, a fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violenţe • în aprilie anul trecut, el i-a tras un pumn în figură unui vecin de cartier pentru că nu i-a răspuns la salut, victima având nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale

 

Procurorii brăileni au finalizat cercetările şi l-au trimis în judecată pe Vasile Marian Dumitru, zis “Gogu”, în vârstă de 47 de ani, pensionar, anchetat pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Potrivit anchetatorilor, în după-amiaza zilei de 2 aprilie 2017, brăileanul Sandu Mihai C. se deplasa pe strada Cazasului din cartierul Lacu Dulce, împreumă cu cumnatul său, Marian C. În apropiere de intersecţia cu strada Bradului, şi-a făcut apariţia un autoturism Fiat Linea în care se afla inculpatul Vasile Marian Dumitru (pe locul din dreapta faţă). La volan era soţia inculpatului. În momentul în care autoturismul a trecut pe lângă Sandu şi cumnatul său, Vasile a lăsat geamul maşinii şi a salutat, cumnatul victimei răspunzând la salut. Procurorul de caz precizează: “După ce s-a mai deplasat 3-4 metri, inculpatul a adresat injurii persoanei vătămate, pe motiv că nu i-a răspuns la salut. Între cei doi a început un schimb de replici, inculpatul adresând cuvinte jignitoare, iar persoana vătămată întrebând de ce-l înjură. După această ceartă, între cei doi a avut loc o altercaţie fizică, prilej cu care inculpatul Dumitru Vasile Marian l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe C. Sandu Mihai, urmare a loviturii primite acesta dezechilibrându-se şi izbindu-se de un gard”.

În aceeaşi zi, victima agresiunii a început să aibe dureri atroce în partea dreaptă a mandibulei şi s-a prezentat la medic. Pe 4 aprilie 2017, Serviciul de Medicină Legală Brăila a emis un certificat medico-legal ce acesta că Sandu Mihai C. a suferit leziuni ce vor necesita 25-30 de zile de îngrijiri medicale. Victima agresiunii petrecute în aprilie anul trecut solicită 20.000 de lei despăgubiri pentru daune morale şi materiale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro