Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

2.000 lei pentru Cristi, donaţi la Târgul de prăjituri de la “Perpessicius”

• standurile cu sute de dulciuri s-au golit în doar câteva ore

 

Prăjituri cu ciocolată sau cu lămâie, fursecuri, brioşe, faguri sau tarte cu fructe, sunt doar câteva dintre deliciile care le-au făcut cu ochiul celor care au trecut pragul Târgului de prăjituri organizat, ieri, în sala de sport a Liceului Pedagogic “P. D. Perpessicius” Brăila. Sute de vizitatori au cumpărat bunătăţile pregătite cu grijă de elevi, profesori şi părinţi, iar fiecare leu a mers într-o urnă destinată pentru a-l ajuta pe Cristi, adolescentul fiind şi el elev al liceului “Perpessicius”.

Nu doar prăjiturile au fost pe placul participanţilor, ci şi felicitările şi decoraţiunile de Crăciun realizate de elevii unităţii.

Târgul a fost un succes, în doar câteva ore, din vânzarea produselor şi obiectelor expuse organizatorii reuşind să adune suma de 2.000 lei, bani ce vor fi direcţionaţi pentru plata tratamentului lui Cristi. De altfel, elevii şi profesorii liceului au fost permanent alături de adolescent în ultimii doi ani, realizând campanii peste campanii pentru colegul lor.

Târgul de prăjituri desfăşurat ieri a fost organizat de Consiliul Şcolar al Elevilor Liceului Pedagogic “P. D. Perpessicius” Brăila, preşedinte fiind Nicoleta Drăgoi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii