Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

20 de masini de cusut furate de pe strada Vadul Schelei

Arestat preventiv pe data de 2 martie 2007, Ionut Auras Saim, 20 de ani, individ cu mai multe condamnari la activ, a fost trimis, din nou, in judecata, pentru furt calificat in paguba unei firme din municipiul Tulcea. Societatea prejudiciata s-a constituit parte civila cu suma de 10.000 de lei, insa anchetatorii precizeaza ca valoarea reala a bunurilor sustrase de Saim este de 32.931 de lei.
Inculpatul este in prezent judecat in sase cauze penale aflate pe rolul Judecatoriei Braila, pentru furt calificat, iar pe timpul minoratului a fost condamnat de trei ori, pentru acelasi gen de infractiuni. Potrivit Parchetului de pe linga Judecatoria Braila, in ziua de 8 februarie 2007, Saim - care locuieste pe strada Militara - a plecat sa caute fier vechi pe strada Vadul Schelei. Ajuns in dreptul unei magazii ce apartine SC "Modalux" SRL Tulcea, hotul a observat ca in interior se afla mai multe masini de cusut si s-a hotarit sa le fure. Usile metalice ale magaziei erau de neclintit, astfel ca, folosind forta bratelor, infractorul a dislocat mai multe caramizi din peretele nordic al cladirii, reusind sa patrunda in incinta.
Mai departe, folosind un carucior metalic, Saim a transportat masinile de cusut la locuinta sa si, in cursul aceleiasi zile, ajutat de fratele sau, Cezar, le-a predat la un centru de achizitii de pe strada Cazarmii, primind in schimb modica suma de 90 de lei.
Categorie articol: 

Comentarii