Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

17.000 dolari pentru a redeveni un om normal

Pe 15 septembrie se implineste un an de cind viata lui Dan Vasilescu (38 ani) a luat o turnura tragica: in urma unui accident rutier, barbatul a ramas paralizat de la git in jos.
Dupa patru luni de investigatii si o interventie chirurgicala complicata, medicii de la Spitalul de Neurochirurgie "Bagdasar-Arsene" din Capitala, l-au diagnosticat cu traumatism vertebro-medular cervical C5-C6 complet. Cu alte cuvinte, barbatul este complet paralizat, fiind dependent, in totalitate, de cei din jur. Pe de alta parte, exista si riscul paralizarii vezicii urinare si a intestinului gros, dupa cum ne-a relatat barbatul. Si, ca si cum aceste probleme nu ar fi suficiente, exista si riscul ca acesta sa faca, in orice moment, stop respirator, tot ca o consecinta a paraliziei.
"Dupa cele patru luni petrecute in spital, in care am urmat un program de recuperare intensiva, am aflat ca exista o sansa ca sa redevin cel de dinainte de accident. Medicii de la spitalul Nan Shan din Shenzhen (China), pe care i-am contactat, au acceptat sa se ocupe de cazul meu si chiar mi-au confirmat ca am mari sanse de reusita, tinind cont de faptul ca accidentul s-a intimplat recent.
Cum numai spitalizarea pentru o luna costa 17.000 dolari, fara a pune la socoteala transportul si banii necesari pentru hrana, i-am intrebat pe medicii chinezi daca as putea plati spitalizarea dupa efectuarea interventiei, dar acest lucru nu este posibil, din pacate. Am avut programare pe 2 septembrie, dar cum nu am reusit sa string atitia bani, am fost nevoit sa o anulez. Mi s-a facut o alta programare, pentru 2 noiembrie. Sper ca pina atunci sa string toti banii de care am nevoie" ne-a relatat barbatul, care are credinta ca oameni de bine il vor ajuta sa revina la normalitate.
Brailenii care ar putea sa-i intinda o mina de ajutor barbatului de 38 de ani, care spera sa mearga din nou, pot efectua donatii in euro in contul RO79RZBR0000060005661928 si in lei in contul RO52CECEBR0102RON0113014.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii