Mergi la conţinutul principal

164.000 euro în modernizarea centrului civic la Olăneasca

Primăria de la Salcia Tudor vrea să investească nu mai puţin de 164.000 euro, fără TVA, în modernizarea Drumului Naţional 23 ce traversează localitatea Olăneasca pe o lungime de 0,7 kilometri. Proiectul prevede, în linii mari, realizarea unor rigole betonate care să asigure scoaterea drumului de sub influenţa apei şi evitarea degradărilor generate de fenomenul de îngheţ - dezgheţ. În cadrul aceleiaşi lucrări se vor amenaja podeţele de acces auto în curţile localnicilor riverani DN23, trecerile de pietoni, intersecţiile şi drumurile laterale, precum şi trotuarele de-a lungul drumului principal.
Potrivit anunţului lansat în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice) de către Primăria de la Salcia Tudor, valoarea estimată a lucrărilor se ridică undeva la circa 735.260 lei, echivalentul a circa 164.000 euro. Firmele interesate trebuie să constituie o garanţie de participare de 14.000 lei, precum şi să facă dovada că în perioada 2012 - 2014, inclusiv, cifra medie de afaceri a depăşit 1 milion de lei. În ce priveşte dovada experienţei în execuţia de astfel de lucrări, ofertanţii au obligaţia să prezinte două contracte cu o valoare de cel puţin 0,7 milioane lei.
Procedura aleasă pentru atribuirea acestui contract este "selecţia de oferte" cu unic criteriu de atribuire "preţul cel mai scăzut". Data limită de depunere a ofertelor expiră joi, 31 martie, ora 09.00, iar două ore mai târziu este programată deschiderea lor. Investiţia nu se înscrie în vreun program european, finanţarea fiind asigurată din fonduri publice locale.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro