Mergi la conţinutul principal

15.000 de lei daune, pentru un deget fracturat

Pompier de profesie, Nicolae H., din comuna Chiscani, a fost cercetat si trimis in judecata pentru vatamare corporala, amenintare si furt. El este acuzat ca l-a lovit si l-a amenintat cu moartea pe un angajat Transgaz, din Medias, cetatan german rezident in Romania. Victima, care s-a ales si cu un deget fracturat, a avut nevoie de 35 de zile de ingrijiri medicale, motiv pentru care solicita 15.000 de lei despagubiri.
Incidentul s-a petrecut asta-vara, mai precis in ziua de 26 iunie 2008. Potrivit dosarului de urmarire penala, in ziua cu pricina, in jurul orei 14.00, Septimiu E. D. si Vasile R., angajati Transgaz, montau panouri solare in apropierea CET SA, la 200 de metri de drumul european, in zona in care se afla un punct de masurare a gazelor. Dat fiind faptul ca locul in care trebuia montate panourile se afla in mijlocul unui lan de orz, proprietatea lui Nicolae H., angajatii Trangaz au fost nevoiti sa intre in respectivul lan cu microbuzul de serviciu. La ora 14.30, Nicolae H., care trecea prin zona, a vazut microbuzul in lanul sau si a venit sa vada ce se intimpla. El le-a reprosat "intrusilor" ca i-au distrus recolta, apoi s-a repezit la Septimiu cu o sapaliga, gata sa-l loveasca in cap. Acesta s-a ferit si a incercat sa-l dezarmeze, insa fara succes, pentru ca agresorul i-a tras un cap in figura. In incaierare, victimei i-a fost fracturat un deget. Pina la urma, Nicolae H. s-a mai linistit, auzind ca va fi despagubit. In acest timp, Vasile R., celalalt angajat, era urcat pe o scara si nu si-a putut ajuta colegul. Dupa ce-a sunat la Transgaz, ca sa se dumireasca, Nicolae H. - nemultumit probabil de ceea ce-a aflat - a inceput sa injure si sa ameninte cu moartea. El a parasit zona abia dupa ce a luat cu sine un aparat de sudura, de 1.120 lei, proprietatea lui Vasile R. Ulterior, inculpatul a fost cautat de politie, intrucit partile vatamate au sunat la "112". El nu a recunoscut savirsirea faptelor, in ciuda probelor atasate la dosar. Incidentul se afla in atentia magistratilor judecatori.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro