Mergi la conţinutul principal

1.500 de braileni risca sa nu-si mai primeasca pensiile

Aproximativ 1.500 de braileni risca sa li se sisteze pensiile daca nu-si ridica taloanele de la Casa Judeteana de Pensii.
Conducerea institutiei a comunicat ca un numar de 1.570 de virstnici nu au intrat in posesia cupoanelor de pensie in luna octombrie si acelasi fenomen a avut loc in noiembrie. Este vorba despre acea categorie de persoane care isi primesc drepturile banesti lunare in cont la CEC si la Banc Post.
Incepind din aceasta toamna, brailenii care-si incaseaza pensiile de la aceste doua institutii bancare primesc cupoanele mov de la Posta. In cazul in care nu reusesc sa le ridice nici de la factorii postali, nici de la oficiile postale, documentele ajung la Casa Judeteana de Pensii. "Dintre cei 7.500 de braileni care si-au deschis conturi, in jur de 1.500 nu si-au ridicat taloanele. O parte dintre pensionarii care au venit au spus ca au fost acasa, fiind chiar imobilizati la pat si nu aveau cum sa nu auda cind vine factorul postal. Acest lucru ne face sa credem ca postasii nu ajung la persoanele in cauza. Daca virstnicii vin si isi ridica documentele, nu e nici o problema. Daca nu si le ridica, insa, timp de 3 luni nici de la institutia noastra, trebuie sa le sistam pensiile", a precizat Sorin Enache, director executiv al CJP Braila.
Pensionarii care se afla in aceasta situatie se pot prezenta la CJP, cu buletinele de identitate, de luni pina joi, la Oficiul Plati Pensii nr. 110 (et. 1), intre orele 8.30-12.30 pentru a-si ridica documentele in cauza.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro