Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

14 iulie, Ziua Franței

* manifestările dedicate acestui eveniment vor începe sâmbătă, de la ora 10.30, în fața Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Brăila

 

Sâmbătă, 14 iulie 2018, începând cu orele 10.30, în fața Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Brăila vor avea loc o serie de manifestări dedicate Zilei Naționale a Franței. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Brăila și debutează cu elevi ai Liceului de Arte “Hariclea Darclee”,  care vor recita poezii și vor cânta în limba franceză.

În partea a doua a evenimentului, cursanții de la Palatul Copiilor, coordonator profesor Carmen Gabriela Dragomir, vor prezenta un program artistic de dans clasic și, potrivit organizatorilor, nu vor lipsi invitații surpriză, chiar de origine franceză.

Pe toată durata programului, un grup de elevi, coordonat de profesorul Catrinel Volcu, va picta un tablou puzzle ce are ca temă Ziua Franței, iar la final, Roxana Florea, artist local de muzică ușoară va încânta publicul prezent cu piese muzicale în limba franceză.
Categorie articol: 

Comentarii