Mergi la conţinutul principal

1.200 euro pentru revizia instalaţiilor de răcire şi încălzire în Palatul Administrativ

Oportunitate de afacere pentru firmele specializate în revizii şi reparaţii pentru instalaţii termice (răcire şi încălzire): Consiliul Judeţean a lansat în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice) procedura cumpărării directe pentru astfel de lucrări, valoarea estimată a contractului fiind de 5.483 lei, fără TVA, adică echivalentul a puţin peste 1.200 euro.
Potrivit anunţului, ofertanţilor li se cere să depună la dosar copie a certificatului constatator din care să reiasă concordanţa codului CAEN cu obiectul contractului; declaraţia de personal calificat privind derularea contractului; propunerea tehnică; oferta financiară şi centralizatorul de preţuri. Documentaţia de atribuire (caietul de sarcini, formulare) se poate solicita prin fax de la sediul autorităţii contractante sau prin e-mail, până miercuri, 3 august, ora 14.00.
Termenul limită de primire a ofertelor este joi, 4 august ora 12.00, la registratura generală a CJ Brăila, în plic inchis, însoţite de o scrisoare de înaintare. Autoritatea contractantă va evalua ofertele şi va invita ofertantul declarat câştigător (criteriul de adjudecare este "preţul cel mai scăzut") să publice valoarea propunerii financiare în catalogul electronic SEAP, în maxim 2 zile lucrătoare. Nepublicarea informaţiilor în SEAP atrage respingerea ofertei depuse la sediu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro