Mergi la conţinutul principal

1.096 de brăileni în izolare la domiciliu, alți 175 au ieșit de sub incidența acestei măsuri

* vestea bună este că nu a mai fost confirmat niciun caz de COVID-19 în județul Brăila, în afara celor 2 raportate pe 15 martie * la nivel național, sunt 367 de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 14 pacienți se află în Terapie, 3 în stare gravă

 

La data de 21 martie 2020, 1.096 de brăileni sunt în izolare la domiciliu, mai mulți față de vineri, când erau 1.066. Pentru alte 175 de persoane a expirat perioada de 14 zile, astfel că acestea nu se mai află sub incidența măsurii.

În carantină instituționalizată se află 167 de persoane, numărul crescând cu 6 în ultimele 24 de ore.

Alte cazuri confirmate cu COVID-19 în afară de cele 2 raportate pe 15 martie nu au mai fost înregistrate. În schimb, la nivel național, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 367 cazuri, mai multe cu 59 față de ziua de vineri. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între un an și 74 de ani. La Terapie, în acest moment, sunt internați 14 pacienți, din care 3 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 4.207 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 55.198 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 8.915 de teste, din care 40 în unități medicale private.

O veste bună între toate aceste cifre este aceea că 52 de persoane au fost declarate vindecate și au fost externate (36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Contanța și unul la Iași).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro