Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

1000 de zile de haios

Bai, frate, se ciciie pesedistii cu motiunea aia de cenzura, incit cred ca pina la urma treaba se va fisii definitiv. Acum doua saptamini discutau daca vor depune motiunea impotriva guvernului. Saptamina trecuta au stabilit ca da, vor baga motiune de cenzura. Saptamina asta au mai facut un pas, in sensul ca au gasit un titlu motiunii, este vorba despre "1000 de zile de haos - sfirsitul guvernarii de dreapta", iar saptamana viitoare cica ea va fi depusa pentru semnaturi. In ritmul asta, cred ca ii apuca Revelionul si o sa o lase pina dupa sarbatori. Eu stiu ca atunci cind vrei sa faci ceva, pur si simplu faci. Nu mai intii spui ca ai de gind sa faci, apoi ca, gata, te-ai hotarat sa faci, dupa care ameninti ca ai stabilit data cind o s-o faci si tot asa pina in momentul in care ajungi sa faci pe tine.
Sint din ce in ce mai penibili pierzatorii din PSD, iar acest lucru ma bucura atit de tare incit cred ca am sa dau de baut. Mai ramine doar sa stabilesc ce si cind voi da de baut, ca si pesedistii cu motiunea.
De ce sa te agiti sa bagi o motiune cind stii ca vei pierde si te vei face de ris? In plus, pina acum, tu, Mircea Geoana, ai fost bara-bara cu liberalii, iar acum vii si zici ca ai numarat 1000 de zile de haos? Nu-i haios? Nu-i cazul sa laud guvernarile Tariceanu I si II, dar nici sa dau apa la moara pesedistilor nu ma lasa inima. Pai, daca Geoana reuseste sa dea jos guvernul se relanseaza politic, iar dup-aia o sa vrea el sa fie premier, lucru care deja ma inspaiminta teribil.
Categorie articol: 

Comentarii