Mergi la conţinutul principal

1000 de platFOMISTI la Braila!

Recunosc, in meciul asta dintre Stolojan si Tariceanu, eu tin cu Tariceanu. Deci cu Tariceanu am zis, nu cu Cibu. Nu ca m-ar fi impresionat performantele lu' Tariceanu ca premier sau ca a facut sa duduie economia nationala. Nu, ii fac galerie lui Tariceanu, pentru ca traiesc acelasi sentiment ca atunci cind asist la o partida de tenis de cimp si sint tentat sa tin cu jucatorul cotat cu mai putine sanse de rusita. M-a inversunat si faptul ca Tariceanu a fost atacat & lucrat din toate partile. Si de la Cotroceni, si din interiorul PNL. Iar in tot acest timp, nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut pe Tariceanu iesind la atac sau urzind planuri diabolice impotriva ostirii comandate de Basescu. Bun sau rau, priceput sau incompetent, premierul asta, pe care insusi Basescu l-a desemnat, si-a vazut de treaba.
Acum, nenea Stolojan vrea sa-l lase pe Tariceanu nu numai fara serviciu, da' si fara partid. Vad ca si-a facut platforma liberala si stringe adeziuni, de parca ar vrea sa faca vreun referendum. In toate judetele patriei este agitatie, liberalii vechi si noi incercind sa prinda un loc la dos, sa nu se ude pina la piele atunci cind va fi sa ploua cu alegeri. Aud ca si in Braila se intimpla lucruri extrem de interesante, da' care nu intereseaza pe absolut nimeni. Senatorul Dan Sabau s-a laudat in ziarul "Obiectiv" de vineri ca platforma lu' Stolojan are deja, la Braila, 1.000 de membri. Frate, deci nu ca mi se pare exagerat, ci de-a dreptul insultator sa afirmi ca ai atitia sustinatori, fara sa prezinti si dovada ca ai organizat un recensamint ca la carte. Asa si eu pot sa spun ca am 10.000 de fani, care abia asteapta ziua de simbata, sa citeasca ce prostii am mai scris eu in "Scormonitoru". In alta dezordine de idei, bag de seama ca Dan Sabau se pregateste sa devina iar presedinte, caci mai mult ca sigur el va fi seful pe Braila al noului Partid Liberal Democrat, partid care, sincer, ar fi trebuit sa se cheme Partidul Democrat Liberal. Ba nu, doar Partidul Democrat, caci nu vad ce rost mai are sintagma "liberal" in toata aceasta treaba urit mirositoare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro