Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

100 de motive pentru care Pădurea Stejarul trebuie să dispară

Dar care e problema, aş întreba eu, complet dezinteresat, căci nu vreau nici să îmi fac ansamblu imobiliar la Stejarul, nici nu sunt reprezentantul lui Donald Trompă, din Vidin, care a strâns şi el bani din proxenetism, iar acum vrea să "învestească", bre.
Dacă vreţi şi aveţi timp să ascultaţi părerea mea despre Pădurea Stejarul, am să o spun pe şleau, ca să nu las loc de interpretări: da, este foarte bine că dispare! E drept că lucrurile se mişcă destul de greu, căci şi acum 2 ani când am scris despre Pădurea Stejarul, tot despre 13 hectare era vorba să fie defrişate. Altfel spus, am pierdut cu toţii timpul, am ţinut degeaba gaterele pornite, timp de doi ani de zile.
Am zis cumva în titlu că am 100 de motive pentru care Pădurea Stejarul ar trebui să dispară de pe faţa pământului. Da, vă dau 21.000 dacă vreţi, numai că ar trebui să fac un serial, să mă întind cam până în anul 3024, să moară de ciudă serialul "Tânăr şi neliniştit". Pentru astăzi, o să prezint doar trei din cele 100 de motive. Dacă vă interesează subiectul, mai cumpăraţi voi ziarul şi vinerea viitoare, căci pe internet, la rubrica Scormonitoru, nu o să îl găsiţi.
1. Trebuie şi secretarul Primăriei, Mircea Fudulaiche să aibă o casă a lui, departe de gălăgia oraşului, unde să se poată gândi în linişte la proiectele Brăilei. Am ajuns să ne împiedicăm de o pădure, când în joc este viitorul Brăilei? Unde aţi vrea să locuiască Fudulaiche? În Brăiliţa, într-un cort de la Trecere Bac?
2. Mai aerisim oraşul, ce dracu. Nu vedeţi că din cauza verdeţii excesive, care aproape că au ajuns să sugrume betoanele, suntem invadaţi de ţânţari şi, evident, şi de căpuşe, mai ales alea din administraţia publică locală?
3. Scăpăm de prostituatele alea care ne strică priveliştea ori de câte ori trecem cu maşina pe drumul care taie Pădurea Stejarul. Cu siguranţă, aceste prostituate vor fi adoptate de şmecherii care îşi vor face blocuri aici. Şi dacă le vor ţine în pivniţă pe prostituate, ca pe butoaiele de murături, credeţi că vărs vreo lacrimă? Important este că nu le mai zăresc pe străzi.

 
Categorie articol: 

Comentarii