Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

1 Mai cu Mici și Mari, pe aplicația Opera Copiilor

* pe 1, 2 și 3 mai, Opera Comică pentru Copii oferă acces gratuit la aplicația Opera Copiilor, ocazie cu care prichindeii din toată țara va avea acces la spectacole culturale de mare calitate și emisiuni educative

 

 

Nu știi cum să îți distrezi copilul în weekendul de 1 Mai? Opera Comică pentru Copiii (OCC) vă garantează distracția”. Pe 1, 2 și 3 mai, instituția oferă acces gratuit la aplicația Opera Copiilor, ocazie cu care prichindeii din toată țara va avea acces la spectacole culturale de mare calitate și emisiuni educativ-distractive.

”Cu mici și mari ne vom da întâlnire și vom petrece weekendul de 1 Mai pe aplicația Operei Comice pentru Copii, într-un univers de poveste, alături de cele mai îndrăgite personaje. Trei zile în universul OCC sunt cu adevărat motiv de sărbătoare, deschide-ți porțile și primește OCC în casa ta!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a instituției.

Aplicația Opera Copiilor: www.operacomică.ro, cuprinde spectacolele proprii cu o valoare dovedită în timp și emisiuni educative adaptate pentru aceste vremuri. Conținutul aplicației se îmbogățește de la o zi la alta cu emisiuni noi, și săptămânal cu câte două spectacole. Este vorba despre spectacole de operă, operetă, balet și musical, extrem de valoroase și apreciate de sute de mii de spectatori care au trecut pragul Operei Comice pentru Copii în ultimii ani.

 
Categorie articol: 

Comentarii